Ruilen en Retourneren:

Indien een product na ontvangst van uw bestelling niet is wat u ervan verwachtte, kunt u het artikel ruilen of retour sturen. Neem contact met ons op en geef aan dat u een artikel of een gehele bestelling wilt ruilen of retourneren. Wij helpen u dan verder, en zorgen er dan voor dat u het eventuele ontstane tegoed zo snel mogelijk retour gestort krijgt, of een ander product geleverd krijgt. De kosten voor het terugsturen van een artikel of bestelling, of voor het leveren van een ander artikel zijn voor uzelf. Retour gestuurde artikelen dienen in originele staat en verpakking bij ons terug te komen, indien dit niet zo is zullen wij de geleden schade verrekenen met het terug te betalen bedrag.

Producten die gepersonaliseerd zijn kunnen wij niet retour nemen! Indien u twijfelt of een gepersonaliseerd product aan uw verwachtingen zal voldoen, adviseren wij om eerst contact met ons op te nemen of eerst 1 artikel te bestellen. 

© 2017 - 2021 Style & Sticker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Van 23-10 t/m 26-10 verzenden wij geen bestellingen en is afhalen niet mogelijk. Van 27-10 tot 31-10 verzenden wij weer en is afhalen weer mogelijk maar houd dan rekening met één dag extra levertijd voor zowel afhalen als verzenden.